Skip to content

Asunto Oy Helsingin Hohto

Strömsinlahdenpolku 11, 00820 HELSINKI

myynnissä

Valmistunut5/2019

Palvelujen naapurissa

Aivan Roihuvuoreen keskustaan valmistuneessa Asunto Oy Helsingin Hohdossa palvelut sijaitsevat ihan naapurissa, tien toisella puolella.

Hohdossa on kuusi kerrosta ja 31 asuntoa. Naapurien kanssa jaettavalta yhteisölliseltä piha-alueelta löytyy rennot oleskelutilat sekä leikkialue lapsille. Taloyhtiöön kuuluu myös asukkaiden ja naapuriyhtiö Loimun yhteisenä olohuoneena toimiva kerhohuone. Hohdon asukkailla on käyttöoikeus naapurissa sijaitsevan taloyhtiön Loimun sijaitsevaan talopesulaan.

roihuvuori kirsikkapuu

Roihuvuori

Roihuvuoren historia ulottuu aina viikinkiaikoihin asti, jolloin Roihuvuoressa oli vartiovuori ja Suomenlinnaa rakennettaessa sinne suunniteltiin maalinnoitusta. Pitkästä historiastaan huolimatta Roihuvuoresta muodostui asuinalue vasta sotien jälkeen, kun Helsingin asuntopulaan tarvittiin helpotusta.

Arkkitehti Eero Korhonen suunnitteli alueen väljäksi ja maaston muotoja myötäileväksi. Tavoitteena oli luoda asuinympäristö, joka juurruttaa asukkaat itseensä. Suunnitelma onnistui, sillä Roihuvuori valittiin vuoden kaupunginosaksi vuonna 2010. Roihuvuori on urbaani kylä, jossa naapuria autetaan ja palvelut ovat mukavan lähellä. Viehkeät puistot, meren läheisyys ja alueen vehreys tuovat rauhaa, jollaisesta moni muu vain haaveilee.

Lue lisää

Kohdetta välittää

Carita Piippo

Kiinteistömaailma Oy (Herttoniemi)
0500814664
carita.piippo@kiinteistomaailma.fi

Ota yhteyttä

Pekka Laukkanen

Kiinteistömaailma Oy (Kamppi)
pekka.laukkanen@kiinteistomaailma.fi

Minna Niemelä

Kiinteistömaailma Oy (Kamppi)
0405783873
minna.niemela@kiinteistomaailma.fi

Ota yhteyttä

Sofia Vaittinen

Kiinteistömaailma Oy (Kamppi)
0947056157
sofia.vaittinen@kiinteistomaailma.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla