Skip to content

Asunto Oy Espoon Mahtinokka

Kaisankuja 1, 02230 ESPOO

myynnissä

Valmistunut12/2021

mahtinokka

Mahtinokan faktat

16 kerrosta
125 kotia
65 autohallipaikkaa
1 talosauna
1 talopesula + kuivaushuone
1h+kt – 5h+kt+s
30.0 – 116.0 m2
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Mahtinokka saunaterassi

Lempeä lintukoto

Asunto Oy Espoon Mahtinokka rakentuu vehreälle alueelle Matinkylän korkeimmalle kohdalle. Aivan vierestä löytyvät Ison Omena palvelut ja metroasema. Merenranta lenkkeilymaastoineen ja uimarantoineen on kävelymatkan päässä.

Puutarhamaisen sisäpihan sylistä korkealle kurkottavassa 16-kerroksisessa lintukodossa on asuinneliöitä ja koteja monenlaisiin tarpeisiin. Korttelin kivijalkaan on tulossa lähikauppa ja asukkaita hemmotellaan yhteisellä saunatilalla 16. kerroksessa.

Tervetuloa virtuaalivierailulle!

Tutustu Mahtinokan tuleviin koteihin 3D-esittelyn avulla.

A108 virtuaaliesittely

A112 virtuaaliesittely

A114 virtuaaliesittely

Mahtimaisemat

16-kerrosta katseltavaa omasta upeasta korttelipihasta aina merelle asti. Mahtinokassa parveke on ehdottomasti lisähuone, jossa elämänmenon ihastelu käy kuin itsestään.

Tutustu kerrosnäkymiin

Ruoanlaitto käy kuin tanssi

Kun keittiö on mietitty ammattilaisten toimesta jokaista pintaa ja viimeistä nurkkaa myöden, on kotikokin helppo hymyillä. Mahtinokan integroidut kodinkoneet, tyylikkäät pintamateriaalit ja helppohoitoiset kalusteet ovat paitsi ilo silmälle, myös keittäjälle. Nam.

Mahtinokan mukavuusalueet

Mahtinokan asunnot ovat ajattoman vaaleasävyisiä ja materiaaleiltaan laadukkaita. Asuntojen pohjaratkaisut ovat avaria ja valoisia – ne ovat mukavuusalueita, joissa viihdytään ja eletään hyvää arkea. Kaiken kaikkiaan Mahtinokassa 16 asuinkerrosta ja 124 asuntoa.

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon

Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla