Skip to content

Kalustelahjakortti-kampanja

Käynnissä nyt mukava kampanjatarjous, jossa uuden kodin ostajalle on luvassa kalustelahjakortti. Kampanjatarjous koskee valikoituja taloyhtiöitä.

Uusi koti, uudet kalusteet!

Miltä tuntuisi sisustaa uusi koti kokonaan uusilla, juuri sinun valitsemillasi kalusteilla? Nyt se on mahdollista, sillä olemme luoneet mukavan kampanjatarjouksen valikoitujen taloyhtiöiden koteihin, missä kodin oston yhteydessä ostaja saa kalustelahjakortin. Lahjakortti on kaupungista riippuen arvoltaan 8000–10 000 euroa. Olemme valikoineet kaupungeistamme sopivimman kalustealan yhteistyökumppanin.

Kampanjan ehdot

Kampanjan edun lunastaaksesi, asuntokaupat tulee olla tehtynä vuoden 2022 loppuun mennessä. Kalustelahjakortti-kampanja koskee valikoituja taloyhtiöitä.

Tämä tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Kampanjatarjous on aina talouskohtainen, ja yksittäisen kampanjatarjouksen voi lunastaa yhdestä ostetusta kodista per taloyhtiö.

Huomioitavaa on, että joidenkin Pohjola Rakennuksen taloyhtiöiden kohdalla on käynnissä useampi kampanja samanaikaisesti. Tarkemmat tiedot eri taloyhtiöiden kampanjoista löydät jokaisen taloyhtiön omilta sivuilta.

Kalustelahjakortti-kampanjassa mukana olevat kohteet

Katso myös muut käynnissä olevat
mukavuuskampanjamme:

Mukavuuskampanjat