Hankekehityspäällikkö

Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan organisaatioomme Tampereelle

Hankekehityspäällikköä ja -insinööriä

Hankekehityspäällikkönä vastaat asuinrakennushankkeiden asemakaavojen ohjauksesta sekä maanhankinnasta yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Työnkuvasi sisältää muun muassa uusien asuinrakennus-hankeaihioiden etsimistä, kannattavuuslaskelmien laadintaa, hankeaihioiden tarjousten tekemistä, investointipäätösten valmistelua ja neuvotteluja yhteistyötahojen kanssa.

Analysoit hankkeita sekä hoidat hankkeisiin liittyvät sopimusneuvottelut. Pidät aktiivisesti yhteyttä sekä asiakkaisiimme että viranomaisiin.

Hallitset projektien kehittämisen itsenäisesti, olet innovatiivinen, määrätietoinen ja ratkaisuhakuinen. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja olet neuvottelutaitoinen. Sinulla on kokemusta yhteistyöstä kuntien kanssa ja kyky tehdä tiimityötä. Sinulla on tehtävään soveltuva Insinöörin/Diplomi-Insinöörin/Arkkitehdin koulutus ja monipuolista kokemusta esimerkiksi suunnittelunohjauksesta, hankekehityksestä tai tuotannosta.

Hankekehitysinsinöörinä toimit työparina hankekehityspäällikön kanssa monipuolisessa tehtäväympäristössä. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä halutessasi hankekehityspäälliköksi.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut. Lisänä saat mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä näköalapaikan kasvavaan yritykseen ja sen tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankejohtaja Henna Korpiluoto arkisin 11.9. tai 12.9. klo 15-16
puh. 050 517 7552

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 6.10.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@pohjolarakennus.fi
Kirjoita viestin osoitekenttään ”hankekehityspäällikkö” tai ”hankekehitysinsinööri”