Skip to content

Finnair Plus -kampanja

Käynnissä nyt mukava kampanjatarjous, jossa uuden kodin ostajalle on luvassa 500 000 Finnair Plus -pistettä. Kampanjatarjous koskee valikoituja taloyhtiöitä.

Uusi koti ja
500 000 Finnair Plus -pistettä!

Voisiko olla mukavampaa, kuin lentää etelänlomalle onnistuneiden asuntokauppojen kunniaksi! Nyt Pohjola Rakennus mahdollistaa tämän ja monia muita vaihtoehtoisia etuja tarjoamalla valikoitujen taloyhtiöiden koteihin 500 000 Finnair Plus -pistettä kampanjatarjouksena. Tällä viet vaikka nelihenkisen perheen viikoksi Kanarialle, ja pisteitä jää käyttöön vielä muihinkin etuihin.

Finnair Plus -pisteillä saat paljon muutakin kuin lentoja. Pisteitä ei myöskään tarvitse käyttää kerralla, vaan voit käyttää sen osissa eri palveluihin. Finnair Plus -pisteillä voit ostaa esimerkiksi maittavia ravintola-annoksia, vuokrata auton, varata Aurinkomatkan loman, käyttää terveyspalveluita tai ostaa vakuutuksia – muutamia mainitaksemme.

Lisätietoja löydät: https://www.finnair.com/fi-fi/finnair-plus

Kampanjan ehdot

Kampanjan edun lunastaaksesi, asuntokaupat tulee olla tehtynä vuoden 2022 loppuun mennessä. Finnair Plus -kampanja koskee valikoituja taloyhtiöitä.

Tämä tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Kampanjatarjous on aina talouskohtainen, ja yksittäisen kampanjatarjouksen voi lunastaa yhdestä ostetusta kodista per taloyhtiö. Saat tarkemmat ohjeet Finnair Plus -pisteiden lunastukseen varaus- tai kaupantekotilanteessa.

Huomioitavaa on, että joidenkin Pohjola Rakennuksen taloyhtiöiden kohdalla on käynnissä useampi kampanja samanaikaisesti. Tarkemmat tiedot eri taloyhtiöiden kampanjoista löydät jokaisen taloyhtiön omilta sivuilta.

Finnair Plus -kampanjassa mukana olevat kohteet

Katso myös muut käynnissä olevat
mukavuuskampanjamme:

Mukavuuskampanjat