Työmaainsinööri Ouluun

Pohjola Rakennus Oy Suomi on hyvien naapurustojen rakentaja. Vuonna 1989 perustetulla perheyrityksellä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Yhtiö koostuu omasta maanhankinnasta, hankekehityksestä ja kerrostalotuotannosta. Olemme rakentaneet jo yli 12 000 kotia, jotka sijaitsevat hyvillä paikoilla ja joiden pohjaratkaisut suunnitellaan ammattitaidolla. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 noin 260 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 3000 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on 220.

Haemme kasvavaan organisaatioomme Ouluun työmaainsinööriä

Työmaainsinöörinä toimenkuvaasi kuuluu muun muassa työmaan ajallinen sekä taloudellinen suunnittelu ja seuranta. Lisäksi teet hankkeesta riippuen yhteistyössä vastaavan mestarin kanssa hankinta-, laatu- ja turvallisuusasioiden suunnittelua ja valvontaa.

Tehtäviin edellytämme talonrakennusalan teknistä koulutusta (rakennusmestari, -insinööri tai DI) sekä aikaisempaa kokemusta ko. tehtävästä.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän ja hyvät henkilöstöedut. Lisänä saat mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä näköalapaikan kasvavaan yritykseen ja sen tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Matti Suutari puh. 044 335 1151.

Tartu haasteisiin ja lähetä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 26.5.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@pohjolarakennus.fi