Pohjola Rakennus Keski- ja Itä-Suomi ja Kruunuasunnot allekirjoittaneet sopimuksen Jyväskylän vanhan Keljon koulun alueen rakentamisesta

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi ja Kruunuasunnot Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Jyväskylän Keljon koulun alueen B- ja C-talojen rakentamisesta.

Keljon koulun alueen rakentaminen käynnistyy kertaheitolla, kun sopimus Kruunuasuntojen kanssa Keljon koulun alueen B- ja C-talojen rakentamisesta lyötiin lukkoon.

Kruunuasuntojen uudiskohteeseen valmistuu yhteensä 91 asuntoa (4.250 kem²) ja rakentaminen on aloitettu marraskuussa 2017. Kohde on kokonaisuudessaan valmis keväällä 2019. Kyseessä on neuvottelu-urakka.

”Asiakkaan näkökulmasta ehdottomana etuna on, että koko alueen rakentaminen aloitetaan yhdellä kertaa, jolloin rakennustöistä aiheutuvat mahdolliset häiriöt pystytään minimoimaan. Alueelle tulee laadukasta ja kohtuuhintaista asumista, eli sitä, mistä Pohjola Rakennus tunnetaan”, kertoo Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen toimitusjohtaja Tomi Jukola.

”Keljoon rakenteilla oleva uudisasuntokohde toteuttaa osaltaan Kruunuasuntojen uuden strategian mukaista kiinteistökannan uudistamista ja tuottaa turvallisen elinkaariesteettömän asumisen konseptimme mukaisia uusia koteja Jyväskylään”, kuvaa hankkeen tavoitteita Kruunuasuntojen toimitusjohtaja Mika Karlsson.