Reilu suomalainen perheyhtiö.


Winglet Business Park, Pirkkala

Moderni yritysalue Pirkanmaan sydämessä

Uusi nykyaikainen ja vireä yritysalue rakentuu Pirkanmaan ytimeen. Winglet Business Park on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat toimia laadukkaassa ja näyttävässä ympäristössä, sekä edullisesti rakennetuissa toimitiloissa.

Erilaisten tilojen sijoittaminen ja kustannustehokas rakentaminen on huomioitu jo alueen kaavoituksesta lähtien. Olipa kyse toimistoista tai vaikka hallitiloista, kaikki suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan: esimerkiksi toimisto- ja tuotantotilojen yhdistäminen onnistuu helposti.
Mutkattomien liikenneyhteyksien päässä on autopaikat yrityksen jokaiselle työntekijälle, ja toimivan lentokenttäyhteyden ansiosta myös bussilla pääsee työpaikan viereen. Winglet Business Parkin yli 10 hehtaarin alueelle rakennetaan 50 000 m2 uutta toimitilaa noin 1 000 työntekijälle. Ensimmäiset toimijat ovat jo muuttaneet alueelle, ja koko yrityspuisto rakentuu lähivuosien aikana vaiheittain.

Erinomainen sijainti ja koko maailma ovellasi

Winglet Business Park sijaitsee Lentoasemantien varressa, kilometrin päässä Tampere-Pirkkalan lentokentältä ja 1,5 kilometrin päässä 3-kehätieltä. Sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta Tampereen seudun noin 360 000 asukkaasta valtaosa asuu 15 minuutin ajomatkan päässä Winglet Business Parkista.

Yrityspuiston läheisyydessä sijaitseva Golf Pirkkala tarjoaa rentouttavat puitteet menestyksekkäisiin asiakasneuvotteluihin. Alueelta löytyy laadukkaat ravintolapalvelut niin pikkunälkään kuin isompien businesslounaiden vaatimuksiin. Eikä Pirkkalan keskustan palveluihinkaan ole matkaa kuin kolme kilometriä.

Ajomatkat
n. 10 min Tampereen keskustaan
n. 5 min Tampere-Helsinki-moottoritielle
n. 5 min läntiselle ohitustielle

Winglet Business Parkin alueelle on suunnitteilla Pirkanmaan merkittävimmät liikenneverkkohankkeet:  Tampereen läntinen oikorata, 3-kehätien oikaisu (Lempäälä-Pirkkala), 2-kehätie (Pirkkala-Kangasala) sekä junayhteys Tampereen rautatie-asemalta lentokentälle. Liikenneyhteyksien kasvun myötä myös alueen liiketoimintaedellytykset kehittyvät entisestään.

Lue lisää digiesitteestä

Kysy lisää:
Harri Kiviranta, hankekehitysjohtaja
p. 044 335 1139
harri.kiviranta@pohjolarakennus.fi

Winglet