Reilu suomalainen perheyhtiö.
Rakennuskeskus Centra


Rakennuskeskus Centra

Kanta-Hämeen suurin rakentamisen ja rautakaupan keskittymä

Rakentamisen ja rauta-kaupan tulevaisuus kasvaa Kanta-Hämeeseen. Pohjola Rakennus Oy kehittää Hämeenlinnaan alan yritysten suurkeskittymä Centran. Pohjolan yhteistyökumppaneina hankkeessa ovat Hämeenlinnan kaupunki ja Kehittämiskeskus Oy Häme.

Centralla on maa-alaa noin 10 hehtaaria, jolle rakennetaan liiketilaa yhteensä noin 40 000 – 50 000 m2. Tiloihin sijoittuu suurempien rautakaupan yksiköiden lisäksi kauppakeskusmainen kokonaisuus, josta myös pienemmät yritykset löytävät toimitilansa joustavasti.
 
Centran yritykset täydentävät toinen toistensa tuote- ja palvelutarjontaa, jolloin sekä yksityiset että  ammattirakentajat, -remontoijat ja -sisustajat saavat kaiken tarvitsemansa yhdellä kertaa.

Erinomainen sijainti – asiakkaasi ovat jo ovella

Centra sijaitsee välittömästi Hämeenlinnan ydinkeskustan eteläpuolella Harvialantien varressa, moottoritien tuntumassa 10-tien varrella. Tämä on edullista sekä logistisesti että ohikulkuliikenteen tuoman potentiaalin hyödyntämiseksi. Centraan pääsee Valkeakoskelta tai  Hyvinkäältäkin vain 30 minuutissa. Tällöin rakennuskeskuksen vaikutusalueella on jo lähes 200.000 asukasta.

Ajoaikavyöhykkeet ja asukasmäärät
10 min.     n.  49 000 asukasta
20 min.     n.  80 000 asukasta
30 min.     n. 185 000 asukasta

Kasvava asiakaspotentiaali tarjoaa menestyksen avaimet 

Rakennuskeskus Centran vaikutusalue on koko Kanta-Häme, jonka kaupallinen ydin on Hämeenlinna. Hämeenlinnaan tullaan myös Riihimäeltä ja Forssasta hankkimaan varsinkin erikoistavaroita ja tekemään suurempia kertaluontoisia  kesto-kulutushankintoja – näihin lukeutuvat myös rakentamis-, sisustamis-
ja rautakauppatuotteet.

Kanta-Hämeen väestömäärä myös kasvaa tulevina vuosina. Merkittävintä kasvu on juuri  Hämeenlinnassa ja sen lähialueilla. Tämä merkitsee rakentamisen ja rautakaupan potentiaalisten markkinoiden tasaista vahvistumista, joka puolestaan tarjoaa mitä parhaat menestyksen mahdollisuudet Centrassa toimiville yrityksille.

Lisätietoa Centrasta voit lukea digiesitteestä.

 
Kysy lisää Centra-hankkeesta ja mahdollisuutta olla mukana:
Harri Kiviranta, hankekehitysjohtaja
p. 044 335 1139
harri.kiviranta@pohjolarakennus.fi

Rakennuskeskus Centra