Reilu suomalainen perheyhtiö.

Eloisaa seniorielämää – hyvä ratkaisu kunnille!

Eloisa-kodit on vanhemmille pariskunnille ja yksin asuville suunnattuja koteja, jotka mukautuvat iän mukanaan tuomien, muuttuvien tarpeiden mukaan.  Vaikka ikävuodet asettaisivat uusia haasteita, palvelee oma koti pitkään.

Eloisa-kodeissa keskeistä on yhteisöllisyys, esteettömyys, turvallisuus ja sijainti. Eloisa-talot sijaitsevat aina arkipalveluiden välittömässä läheisyydessä. Kaikissa taloyhtiöissä oleva kerhohuone on asukkaiden yhteinen olohuone, jossa voi kokoontua, harrastaa, seurustella tai pitää vaikka omia juhlia. Yksin ei siis tarvitse olla, vaan omanikäistä seuraa löytyy varmasti. Yhteisöllisyys luo turvallisuutta, edistää hyvinvointia ja ylläpitää vireyttä – ja kerhohuoneet onkin otettu Eloisa-taloissa aktiivisesti käyttöön: harrastetoiminta on monipuolista ja perustuu asukkaiden omaehtoisuuteen. 

Eloisa-taloyhtiöitä on noussut jo useaan kuntaan. Kunnat ovat huomanneet, että senioriväen itsenäisen elämisen tukeminen palvelee kaikkia.  Lisäksi Eloisa-taloyhtiöt tarjoavat palveluntuottajille mahdollisuuden tuoda tarjontansa senioriväen ulottuville: Jokaisesta taloyhtiöstä löytyvä kerhohuone on niin asukkaiden kuin palveluntuottajien käytettävissä.

Mikäli sopiva tontti on tarjolla, on vaihtoehtona toteuttaa Eloisa-asuntotuotanto myös kampusmallilla, jossa mahdollistuu niin asuntotarpeiden, senioriväen yhteisöllisyyden kuin myös yrittäjyyden tukeminen.
Eloisa-konsepti on luotu yhteistyössä senioriasukkaiden, asiantuntijoiden ja kuntapäättäjien kanssa. 

Tutustu Eloisa-Kotien esittelysivuun osoitteessa www.eloisakoti.fi ja ole yhteydessä Eloisa-projektipäälliköihin kaikissa kysymyksissäsi.


Katso Pohjola Rakennus Group PRG Oy:n esittelyvideo >>

Eloisa-esite 2016

Eloisa-lehti 1/2016

Eloisa-lehti 1/2014

Eloisa-lehti 1/2015

Eloisa-koti -esite


Lisätietoja Pohjola Rakennuksen Eloisa-kodeista:Eloisa –koti

Minna Huumo
minna.huumo@pohjolarakennus.fi
Puh. 044 421 0406