Reilu suomalainen perheyhtiö.

Reilut 20 vuotta ja noin 9000 rakennettua kotia

Oma koti ja sen valinta on lukemattomien odotusten, tunteiden ja tarpeiden monimuotoinen yhdistelmä.  Jokaisen oma koti, sinunkin, on se paras paikka. Niitä taas tuskin on kahta samanlaista. Joka tapauksessa Pohjola Rakennus Group PRG Oy :llä on yli 20 vuoden tietämys siitä, mitä asiakkaamme kotiaan valitessaan arvostavat. Ja koteja olemme rakentaneet noin 9000.

Rakentamiimme asuntoihin valitaan laadukkaiksi ja kestäviksi todetut tekniset ratkaisut sekä materiaalit. Asunnot sijaitsevat hyvillä paikoilla ja asuntojen pohjaratkaisut suunnitellaan ammattitaidolla.

Asunnot on suunniteltu täyttämään ostajien yleisvaatimukset, ja asunnon ostajana voit lisähinnasta muokata asuntosi täyttämään juuri sinun yksilölliset tarpeesi. Mitä varhaisemmassa vaiheessa ostat asunnon, sitä enemmän pystyt vaikuttamaan asuntosi ratkaisuihin. Palvelumme on yksilöllistä ja ystävällistä, perheyritykseltä perheelle.

Asuntokaupan yhteydessä saat Uuden asunnon laatu-ohjeen, jossa kerrotaan tiivistetysti rakentamisessa noudatetut ohjeet.

Pohjola Rakennus Group PRG Oy:n rakentama asunto on turvallinen ostaa. Lue lisää uuden asunnon kaupasta Rakennusteollisuus RT ry:n julkaisemasta Ostajan oppaasta: Ostajanopas.pdf